MATERIAL AV HÖG KVALITÉ

 

Golvet är en stor del av hemmets inredning och säger mycket om dig som person. Låt dig inspireras av vackra golv i mängder av nyanser och material. Tänk även på att välja golv och ytbehandling efter den typ av dagligt slitage som ditt hem utsätts för maximal hållbarhet.

LAMINATGOLV

 

Laminatgolv är ett lite hårdare golv och mer tåligt för dagligt slitage. Laminatgolv finns i mängder av utföranden och imiterar riktiga trägolv.

 

Laminatgolv går ej att slipa om.

 

 

MASSIVT TRÄGOLV

 

Ett massivt trägolv är både vackert och ger ett mer levande intryck i ditt hem. Golvet består helt och hållet av trä och kan därmed slipas om flertalet gånger för uppfräschning av golvytan.

 

De vanligaste träslagen för massiva trägolv är gran och furu.

Man kan använda sig utav en mängd olika ytbehandlingar för att framhäva eller förändra träets grundläggande färg och egenskaper.

 

- din golvslipare på Söder

PARKETTGOLV

 

Parkettgolv finns i flertalet olika utföranden och är en av de absolut mest populära val av trägolv. På bilden visas en traditionell variant av mönster som kallas fiskbensparkett.

 

Parkettgolv finns av välja i flertalet olika träslag. Parkettgolv ger ett mer mjukt intryck men är därmed lite känsligare för slitage än exempelvis laminatgolv. Parkettgolv går att slipa om ett antal gånger för en uppfräschning och/eller pigmentering av golvytan.

 

Låt dig inspireras av vackra golv i olika nyanser och träslag!

KONTAKTA OSS:

 

 

070-4498642

BESÖK OSS PÅ FACEBOOK:

© All Rights Reserved 2017

Södermalms Golv AB